15 Nisan 2010 Perşembe

KİBRİT KUTULARIM YOLA ÇIKTI

Hazırladığım kutuları nihayet bugün gönderebildim, içlerine kendi yaptığım tarifini buradan aldığım kuzular, minik balonlar, misketler, bileklikler, yıldız şeklinde süsler ve stickerlardan koydum.







15 yorum:

  1. çok güzel düşünülmüş ve çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. Selamcığım ne cici şeyler yapmışsın, çocukları sevindirmek söz konusu olunca insan ne kadar zevkle çalışıyor değil mi :)

    Daha nice yıllar böyle güzelliklerini paylaşmak dileğiyle DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN :))))

    YanıtlaSil
  3. Zerrin Hanım teşekkür ederim:)

    sevgili Banuca, gerçekten de öyle kuzuları yapmak beni epey oyaladı özellikle bacakları ve kulakları, hem örerken hem de dikerken.. ama şikayetçi değilim onlar beğensin sevsin yeter..

    Bu arada şairin de dediği gibi yolu yarı ettik:) Allahım herkese hayırlı ömürler versin inşallah.. Teşekkür ederim:))

    YanıtlaSil
  4. ne kadar güzeller. kuzular süper olmuş. ellerine, yüreğine sağlık
    mutlu yıllar bu arada

    YanıtlaSil
  5. hepsi birbirinden güzel olmuş. O kuzular ne şirin, ne sevimli bayıldım.ellerine sağlık,teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Selmatozan canım, doğum günün kutlu olsun Evrendeki tüm güzellikler sizinle olsun. Mutlu yıllar.

    Harika olmuş bu ciciler çocuklar çok mutlu olacak. Verdiğiniz link ne kadar güzel işler var paylaştığınız için teşekkürler.

    Çanta kilipsi eğer ben de bulabilirsem alacam dikişli pek bulunmuyor artık. Eğerki bulursam sizede göndereyim arzu ederseniz.
    Güzellikler sizinle olsun. Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  7. Kuzular çok güzel olmuş. ama öyle küçücük nasıl ördün? Bravo. Doğum günün kutlu olsun bu arada... Nice güzel yıllara...

    YanıtlaSil
  8. Ay ne şirin bunlar böylee,ben geçen gün beyaz iple örülmüş bişiy söktüm,patik tabanı yapmışım ya büyük olmuştur ya küçük bıraktım belki devam ederim diye,ama beyaz ip bitince onu söktüm,ay öyle güzel olduki puf puf,dedim bi kuzu kafası yapsam çok güzel kuzu olur bundan:))keşke yollasaydım sana:)))..
    Çok güzel işler çıkarıyorsun tebrik ederim,ben pek dolanamıyorum işten güçten,senmiydin bana kasket bere sormuştun,hafızam o kadar zayıfladıki benim:(((

    Eline sağlık..

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. Adadeniz, teşekkürler beğenmene sevindim:)

    yetenek sizin, çocuklar için güzel bir hediye olacağını düşündüm biaz da farklı birşeyler olsun istedim, sevgiler:)

    Belgin hanım evet o linkteki bayanın çok güzel işleri var sıkı ziyaret ediyorum. Klipsi burda sormadığım yer kalmadı bulamadım, çanta imaltçısının biri getirtebileceini söyledi fiyat sordum tahminen 4-5 lira falandır dedi bana biraz fiyat bilmediğim için sonra uğrarım dedim, bir de internette araştırayım ordan da bir sonuç alamazsam son çare sizi rahatsız ederim, teklifiniz için teşekkür ederim sevgiler:)

    Dshanmade gövdesiyle başı o kadar değil de bacaklar ve özellikle kulaklar çok küçük olduğundan beni çok oyaladı ama ortaya bu sevimli kuzular çıkınca ve çocukları mutlu edeceğini düşününce buna değer dedim, sevgiler:)

    Emine hanım teşekkür ederim, yaptığınız patiklerin takipçisiyim bu kouda çok başarılısınız tebrik ederim, kasket bereyi soran başka biridir ben değilim. Hayatın temposundan hep başımızda hafıza sorunu bu konuda yalnız değilsiniz, sevgiler:))

    YanıtlaSil
  10. Süper olmuşler canım
    Ellerine yüreğine sağlık

    YanıtlaSil
  11. Yeldacım teşekkür ederim canım:)

    YanıtlaSil
  12. sevgili selma ellerine sağlık canım bende birşeyler hazırladım ve nasipse cuma günü sevgili yavrularla bu güzel ve özel günü paylaşacağız.
    bloguna ilk kez geliyorum ama sson olmayacağından emin olabilirsin:))).

    izlemeye alıyorum.

    ayrıca kahramanmaraş sadece doğum yerinmi ,oralımısın. ben 10 yıl yaşadım orda ortaokul ve liseyi orda okudum .Akrabalarımdan orda hala bulunanlar var:)))
    sevgiler canım beklerim.

    YanıtlaSil
  13. Biz orda olmak isteyip de gelemeyenlerden de kucak dolusu selamlar sevgiler götürün olur mu:)

    Ben doğma büyüme Kahramanmaraş'lıyım, umarım geçen 10 yıl içinde memnun kalmışsındır güzel şehrimizden, burda akrabaların varmış, bak bir de arkadaşın var misafir etmekten mutluluk duyarım, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  14. meeeee meeeeee:))))))
    kuzu olasım geldi,çok şekerler
    benim bloğumda da yünden yapılmış bi kuzu örneği var,arkadaşımdan almıştım,yaparım diye,ama sıra gelmedi
    belki siz yaparsınız
    bloğuma beklerim
    mutlu kalın

    YanıtlaSil
  15. ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyçooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkk güüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllllllllbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuu naaaasssssssssssıllllllllll yaaaaaaaaaaaaaapılııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrre sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüppppppppppppppppppppppppppppppppppppp ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppeweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr r eyug4fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffq2kqwerr444444444444444444444

    YanıtlaSil